Welcome
Amulets
Personal choice
     Astrology
Mandalas
Webshop
About me
Contact
Current
Photo gallery
Other links

Astrology

     
 
 


Asztrológiával összefüggő
tevékenységeim

Személyiséghoroszkóp:
     Ez egy nagyon mély, néha már-már bántóan őszinte önismereti tükör. Át kell gondolni, hogy valóban akarsz-e belenézni!?
Tartalmazza a jelen életedre szóló sorsfeladatod elemzését, az előző életedben követett minták, múltad tükrében és összefüggéseiben. Megmutatja azt az alapvető szellemi, tudati, érzelmi irányt amerre lélekfejlődésed vezet. Ennek a jelenlegi személyiségedben fellelhető összefüggéseit érzelmi, gondolkodásmódbeli mintáit, az ezekhez kapcsolódó életterületeket.
     Az őselemek arányainak, Ascendensednek, Nap–jegyednek leírását, ezek részletes ismertetését, valamint képleted valamennyi fontosabb összefüggését, fényszögét a jegyek és házak értelmezésében.
Ez körülbelül 60 oldalnyi kézzel írott anyag, születési horoszkópod szakmailag korrekt de emellett intuitív és spontán „fordítása”.
Szükséges hozzá a neved – keresztnév elég –, születési év, hónap, nap, óra, perc, –amennyire tudható – és a születési hely, valamint telefonszám, elérhetőség.

Éves előrejelzés, tranzit elemzés:
     Segíthet konkrét döntések meghozásában, életed aktuális változásainak, kihívásainak mélyebb összefüggéseiben való megértéseiben. Megmutatja, hogy egy adott időszakban mely életterületek aktiválódnak, ezek merre vezetnek, hol várható előrelépés, akadály, megoldandó feladat.
     Mire tanítanak mindezek?
Gyakorlati döntések szempontjából is értékes útmutató, és a spirituális fejlődés, a dolgok mélyebb összefüggésének megértésében is hasznos segítség. Időrendi lebontásban valamennyi fontosabb tranzit elemzése.
Ez 25–30 kézzel írott oldal.

Kapcsolati, partnerkapcsolat elemzés:
     Bármilyen emberi kapcsolat, társas viszony – szülő–gyerek, férj–feleség, partnerkapcsolat, szerelem, üzlettársi vagy egyéb emberi viszonylat – összekötő, működtető erőinek, a kapcsolatot építő vagy gátló erőknek, buktatóknak a kapcsolatban betöltött szerepeknek, az egymás felé közvetített mintáknak a részletes elemzése. Az esetleges karmikus összefüggések, „adósságok” figyelembevételével.
Szükségesek hozzá mindkét fél születési adatai amennyire pontosan ezek tudhatók.
Ez 15–20 kézzel írott oldal.

     A jelzett munkánkon kívül kérhető konzultáció akár általános, Téged érdeklő kérdésekben vagy egy adott problémára, ügyre, időszakra, érzelmi kapcsolatra vonatkozóan. Ez esetben egyeztetés után „felkészülök belőled” és nálam vagy egy tetszőleges helyen találkozunk.


Amennyiben úgy érzed segíthetlek, kérdésed van, hívj fel, lehetőség szerint inkább a reggeli, délelőtti órákban, vagy jelentkezz e–mailben!

 

A jobbítás és a segítés őszinte szándékával:
R. J.

 
 

Copyright www.my-amulet.net               Internet Marketing by HCC